LAST ROADZOMBIE APOCALYPSE

Zmazanie účtu

Hra Last Road: Zombie Apocalypse (Pledge media s. r. o.)

V hre (okamžite)

  1. Otvor hru a na titulnej obrazovke ťukni na svoj účet vpravo dole.
  2. Ťukni na Zmazať účet a potvrď Áno, zmazať.

E-mailom

Ak sa do hry nevieš dostať, napíš z e-mailovej adresy svojho účtu na info@pledge.sk s predmetom „Zmazanie účtu Last Road“. Účet zmažeme do 30 dní a potvrdíme ti to.

Čo sa vymaže

Natrvalo sa vymaže účet (meno, e-mail, prepojenie s Google a Apple), uložený postup, skóre, história nákupov za herné peniaze a všetky prihlásenia. Zo záloh servera údaje zmiznú najneskôr do 30 dní. Nič si neponechávame. Postup uložený priamo v tvojom zariadení ostane, kým ho nezmažeš (napríklad vymazaním údajov prehliadača alebo aplikácie).